top
Print side E-mail side 

Om Hammer Andersen

Hammer Andersen er et innovativt rekrutterings- og uddannelseshus
med kontorer i København (Virum) og Aarhus (Lystrup) . 

Vi bruger traditionelle og nye metoder i vores måde at rekruttere, træne og coache på. Vi er specialister i salg og salgsledelse. Vores formål er at optimere din virksomheds salgsafdeling, så du kan skabe bedre resultater. Vores løsninger tager udgangspunkt i, at de skal styrke virksomhedens salgsresultater og bundlinje.

Vores vision er, at blive kendt for at være de bedste til at optimere salgsafdelinger og tilsikre viden og læring. Viden skal blive til praktiske færdigheder og forbedret adfærd, som udmønter sig i stærkere resultater. Vores kvalitative læringsforløb er lærende og inspirerende. Som en del af at optimere salgsafdelinger finder, vurderer og udvælger vi sælgere, salgschefer og salgsdirektører.

Vi har en unik rekrutterings- og læringsproces, som adskiller sig fra de øvrige leverandører på markedet og muliggør større succes på jobbet. Vi er professionelle og kompetente partnere, som kan bidrage på strategisk og operationelt niveau. Vi elsker salg og mennesker — og det betyder, at vi brænder for at gøre en forskel.

       


Rekruttering

Rekruttering af sælgere, salgschefer og salgsdirektører

Kompetenceudvikling

Kompetenceudvikling for sælgere og salgsledere

Effektivisering

Effektivisering af salgsorganisationer og salgsprocesser


Siden 2006 har vi placeret omkring 1000 sælgere og salgsledere på alle niveauer. Vi har trænet flere hundrede salgsfolk.

Vores konsulentopgaver omhandler effektivisering af salgsprocesser og salgsorganisationer. Vores kunder tæller både top 500, samt mindre og mellemstore virksomheder. Vi opererer indenfor alle brancher. Vi har løst opgaver i Danmark, Norge, Sverige, England, Frankrig og USA.

Hammer Andersen ejes og drives af Malene Hammer Andersen og Hans Hammer Andersen.

    


Hans's kendskab til virksomheden og meget servicemindede approach sikrer høj forståelse for vores ønsker og den tætte relation gør at samarbejdet forløber upåklageligt. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.

Peter Krogsgaard, Salgs- og Marketingdirektør, 3

Hans Andersen har leveret flere inspirerende og lærende salgstrænings-webinarer til vores partnere og forhandlere

Christina Aigens, Partner skills development manager, Microsoft

Hele processen har været meget veltilrettelagt og effektiv. Malene Hammer havde fra start en rigtig god forståelse for, hvilken profil vi søgte og havde sat sig grundigt ind i vores forretning

Jane Isbach, Salgs- og marketingchef, Mandag Morgen

Det er det en fornøjelse, at møde andre konsulenter, som er specialister i deres felt. Her mødes vi med et højt videns- og kompetenceniveau

Keld Jensen, Forfatter og adm. direktør, MarketWatch Centre for Negotiation A/S

Vi oplever, at Hans Andersen besidder rig viden indenfor salg og ledelse han er en inspirator og motivator og det er glæde for alle, når han kommer på besøg

Morten Skov Nielsen, Sales Manager, LG Danmark

Hans kendskab og forståelse for branchen har i sagens natur været en indlysende fordel. Vi kommer til at bruge hans ekspertise igen!

Pernille Solvig Graux, Salgschef, Stepstone

Hammer Andersen udviklede et suverænt salgstræningsprogram, som fuldstændig beskrev vores salgsproces - med den kompleksitet større løsningssalg med mange beslutningstagere kan have

Hans-Erik Schou, Salgsdirektør, HP

Vi har et forhold som er præget af ærlighed, tillid og venskab. Hans er altid imødekommende, venlig og meget dygtig. Jeg har set ham skabe resultater uanset hvor han kommer og han holder ord!

Carsten Juul, Marketingchef, Dan-Aktiv

Vi er sociale...

Følg os på de sociale medier! Få inspiration og information om nye jobs!