top
Print side E-mail side 

Malene Hammer Andersen

Malenes primære fokus er rekruttering og medarbejderudvikling. Malene har rig erfaring fra salg — både telesalg, field sales og account management — og var ubestridt topperformer 4 år i træk, i en af sine tidligere ansættelser.

I dag har Malene mere end 20 års erfaring fra HR branchen og har arbejdet med mennesker i mange år og på alle niveauer; strategisk, taktisk og operationelt. Hun har salgs-, ledelses- og HR-erfaring. Hendes erfaring med rekruttering er solid og er bla. erhvervet gennem selvstændig virksomhed, som HR-konsulent i Ward Howell International — en af verdens førende executive search virksomheder, som konsulent i Cultivator A/S, hvor hun bl.a. har arbejdet mange år i HR-afdelingen og som konsulent indenfor området assessment med medarbejder- og lederudvikling. Herudover har Malene arbejdet med karriererådgivning for professionelle fodboldspillere i samarbejde med Spillerforeningen.


Hans Hammer Andersen

Hans har mere end 20 års solid erfaring med salg, salgsledelse og generel ledelse. Det har været indenfor key account management, field sales, telesalg og detailsalg. Salg, ledelse og succesmentalitet er blevet en lidenskab og derfor har Hans både praktiske erfaringer og teoretisk viden med i bagagen.

Han startede sin salgskarriere i Telepartner A/S. Som 22 årig blev han salgschef for 15 sælgere og som 25 årig blev han udnævnt som adm. direktør for den danske afdeling med 50 medarbejdere. Dernæst salgsdirektør hos Alt Om København (aok.dk). Herefter gik turen til Ward Howell Int. som headhunter, hvorefter han blev adm. direktør for Jobline. Selskabet blev købt af Monster.com og han blev han senere udvalgt til managing partner for den amerikanske ejers selskaber i Danmark (Monster, TMP Advertising & Communication og TMP e-Resourcing (i dag Hudson)). Herefter blev det til et kort ophold som direktør hos Moment Kandidatkrekruttering, hvorefter han blev hyret til at bygge og drive 40 butikker for teleselskabet 3 i Danmark.

Hans har gennem sin karriere rekrutteret mere end 1200 sælgere, salgsledere og ledere. Hammer Andersen har placeret mere end 1000 mennesker indenfor disse kategorier.

Hans har en MSc. i Marketing og en MBA fra Edinburgh Business School.


Hans's kendskab til virksomheden og meget servicemindede approach sikrer høj forståelse for vores ønsker og den tætte relation gør at samarbejdet forløber upåklageligt. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.

Peter Krogsgaard, Salgs- og Marketingdirektør, 3

Hans Andersen har leveret flere inspirerende og lærende salgstrænings-webinarer til vores partnere og forhandlere

Christina Aigens, Partner skills development manager, Microsoft

Hele processen har været meget veltilrettelagt og effektiv. Malene Hammer havde fra start en rigtig god forståelse for, hvilken profil vi søgte og havde sat sig grundigt ind i vores forretning

Jane Isbach, Salgs- og marketingchef, Mandag Morgen

Det er det en fornøjelse, at møde andre konsulenter, som er specialister i deres felt. Her mødes vi med et højt videns- og kompetenceniveau

Keld Jensen, Forfatter og adm. direktør, MarketWatch Centre for Negotiation A/S

Vi oplever, at Hans Andersen besidder rig viden indenfor salg og ledelse han er en inspirator og motivator og det er glæde for alle, når han kommer på besøg

Morten Skov Nielsen, Sales Manager, LG Danmark

Hans kendskab og forståelse for branchen har i sagens natur været en indlysende fordel. Vi kommer til at bruge hans ekspertise igen!

Pernille Solvig Graux, Salgschef, Stepstone

Hammer Andersen udviklede et suverænt salgstræningsprogram, som fuldstændig beskrev vores salgsproces - med den kompleksitet større løsningssalg med mange beslutningstagere kan have

Hans-Erik Schou, Salgsdirektør, HP

Vi har et forhold som er præget af ærlighed, tillid og venskab. Hans er altid imødekommende, venlig og meget dygtig. Jeg har set ham skabe resultater uanset hvor han kommer og han holder ord!

Carsten Juul, Marketingchef, Dan-Aktiv

Vi er sociale...

Følg os på de sociale medier! Få inspiration og information om nye jobs!