top
Print side E-mail side 

En mission for livet!

Hammer Andersens mål er at optimere virksomheders salgsorganisationer. Det gør vi ved at finde dygtige kræfter til salgsorganisationen eller ved at styrke den eksisterende. Vi ønsker, at gøre mennesker dygtigere og hjælpe dem videre i deres karriere. Det er vores afsæt, at vi ønsker, at det skal gå andre mennesker det godt i deres liv, og at de skal opnå succes!

Vi ønsker at gøre en forskel og skabe livslange relationer.

Vores værdier blev ikke udtænkt fra dag 1. De er vokset og forfinet over tid, og er nu blevet en fast del af os og vores virke. Når du samarbejder med Hammer Andersen, så håber vi, at du vil opleve nedenstående.

Kvalitet — de højeste standarder
Vi leverer løsninger til tilfredshed og gavn for alle deltagere i vores projekter — kunder, kursusdeltagere, kandidater og samarbejdspartnere.

Viden
Vi har dybdegående viden indenfor vores felt, og bliver opfattet som seriøse og kompetente rådgivere.

Effektivitet
Vi overholder aftalte deadlines. Viden, kvalitet og tid forenes, således at vi løser projekter til vores kunders tilfredshed.

Ansvarlighed og integritet
Vi er ansvarlige og behandler alle projekter og kunder med høj seriøsitet. Vi tager ejerskab for vores kunder og de projekter vi arbejder med, og vi er altid ærlige i vores rådgivning og holder vores ord.        

Profitabilitet
Vi hjælper vores kunder med at styrke deres salgsorganisation og dermed blive mere profitable. Derfor er profitabilitet også vores fokus. Vi driver en profitabel virksomhed, og vi vil altid kunne se os selv i øjnene, når vi handler med vores kunder. Derfor er vi altid fair og lette at samarbejde med.  

Kommunikation
Vi bestræber os på rettidig information og kommunikation med vores kunder, kandidater og kursusdeltagere.

Den gode oplevelse
Vi håber, at alle parter vil opleve os som venlige, kompetente og inspirerende konsulenter, som leverer høj kvalitet.

Hans's kendskab til virksomheden og meget servicemindede approach sikrer høj forståelse for vores ønsker og den tætte relation gør at samarbejdet forløber upåklageligt. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.

Peter Krogsgaard, Salgs- og Marketingdirektør, 3

Hans Andersen har leveret flere inspirerende og lærende salgstrænings-webinarer til vores partnere og forhandlere

Christina Aigens, Partner skills development manager, Microsoft

Hele processen har været meget veltilrettelagt og effektiv. Malene Hammer havde fra start en rigtig god forståelse for, hvilken profil vi søgte og havde sat sig grundigt ind i vores forretning

Jane Isbach, Salgs- og marketingchef, Mandag Morgen

Det er det en fornøjelse, at møde andre konsulenter, som er specialister i deres felt. Her mødes vi med et højt videns- og kompetenceniveau

Keld Jensen, Forfatter og adm. direktør, MarketWatch Centre for Negotiation A/S

Vi oplever, at Hans Andersen besidder rig viden indenfor salg og ledelse han er en inspirator og motivator og det er glæde for alle, når han kommer på besøg

Morten Skov Nielsen, Sales Manager, LG Danmark

Hans kendskab og forståelse for branchen har i sagens natur været en indlysende fordel. Vi kommer til at bruge hans ekspertise igen!

Pernille Solvig Graux, Salgschef, Stepstone

Hammer Andersen udviklede et suverænt salgstræningsprogram, som fuldstændig beskrev vores salgsproces - med den kompleksitet større løsningssalg med mange beslutningstagere kan have

Hans-Erik Schou, Salgsdirektør, HP

Vi har et forhold som er præget af ærlighed, tillid og venskab. Hans er altid imødekommende, venlig og meget dygtig. Jeg har set ham skabe resultater uanset hvor han kommer og han holder ord!

Carsten Juul, Marketingchef, Dan-Aktiv

Vi er sociale...

Følg os på de sociale medier! Få inspiration og information om nye jobs!