top
E-mail side 

Nyheder


Kundens rejse i salgsafdelingen – hvad kan vi med den viden?
1. maj 2018
Eksplosionen af digitale teknologier og muligheder i løbet af de sidste årtier, har udviklet ”ekspert-forbrugere” i brugen af teknologiske værktøjer. Det har styrket forbrugerens mulighed for at tilgå information og alternativer i løbet af et splitsekund. Og dermed identificere hvad de vil have når de vil have det - også endda til raketlave priser. Det skærper i højere grad end nogensinde før forbrugerens krav til virksomheders levering og kundeservice. Som en reaktion på den udvikling har både detailhandlere og serviceudbydere knoklet for, at indsamle store datasæt og udvikle de analytiske kapaciteter det kræver for, at forstå kundernes behov, og dermed forsøge at genvinde kontrol over forbrugsmønstre.
Læs mere

Social selling: Er sociale medier for vigtige til at blive udeladt fra salgsorganisationerne?
29. maj 2017

Til tider formår cutting-edge teknologier, at ændre det sociale game. Det må man sige at sociale medier i høj grad har gjort – nogle vil mene for det værre, andre for det bedre.

Den teknologiske udvikling er under konstant forandring og sociale medier har genereret nye veje til at distribuere information, såvel til at opnå ny viden. Og siden de moderne forbrugere i dag både er selvstændige og informerede, er de villige til at anvende sociale medier til at undersøge produkter og services samt komme med anbefalinger (forbes.com, 2016). Ifølge en undersøgelse publiceret af Hubspot foretager hele 75% af virksomheder, mere end halvdelen af deres research online inden de vælger enten at foretage et køb eller at kontakte en sælger... 
Læs mere

Crack the code: Salgsperformance i en datadrevet tidsalder
25. april 2017

Den næste store teknologiske disruption står lige for døren. Man kan roligt sige, at 2016 blev året hvor kunstig intelligens for alvor blev sat på dagsordenen blandt virksomheder. Anvendelsen af softwarerobotter og kognitive teknologier vil i høj grad komme til at påvirke alt fra jobindhold og kundeservice til forretningsstrategier og koncepter i alle brancher. Således lyder det i en ny undersøgelse fra konsulenthuset Deloitte om fremtidens organisationer (Jensen, 2017). Imens big data engang kun var en ”luksusvare” økonomisk stærke virksomheder havde adgang til, er det i dag blevet en masseproduktion, der er tilgængelig for selv de mindste virksomheder. Alt fra en SMS til et page view på en hjemmeside, tilfører mere viden til den kun voksende bunke af data. Tilbage i 2013 ignorerede politiske beslutningstagere to Oxford økonomer, der indikerede at inden for 20 år ville 45% af alle jobs i USA være automatiserede. Allerede i dag tyder alle tegn på, at den forudsigelse muligvis nærmer sig med hastigere skridt (Larson, 2017). 


Læs mere

Har din salgsorganisation ”durability”? Salgsdirektørens udfordringer..
5. april 2017
Er din salgsorganisation langtidsholdbar?

Den rigtige salgsdirektør er et ultimativt krav, såfremt virksomheder vil sikre vækst og realisere salgsmålene. Markedsændringer sker i et hidtil uset tempo, hvor virksomhederne oplever skærpet konkurrence og øget pres for at levere tilfredsstillende resultater til aktionærerne.

Salgsdirektører møder konstant øgede krav. De skal hele tiden tilpasse sig til deres marked, hvor kundernes forventninger stiger, teknologien forandrer måden vi arbejder og kommunikerer på og globaliseringen har intensiveret konkurrencen. Medarbejdere stiller ligeledes højere krav til lederen, som i dag ønskes mere coachende, inspirerende, inddragende og deltagende — samtidig med, at de skal lede salgsorganisationen til indfrielse af salgsmålene. Salgsdirektørrollen er mangesidet og ofte yderst krævende. Derfor skal salgsdirektører være skabt af den rette støbning! De skal have den rigtige personlighed, viden og kompetencer.
 
Læs mereHans's kendskab til virksomheden og meget servicemindede approach sikrer høj forståelse for vores ønsker og den tætte relation gør at samarbejdet forløber upåklageligt. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.

Peter Krogsgaard, Salgs- og Marketingdirektør, 3

Hans Andersen har leveret flere inspirerende og lærende salgstrænings-webinarer til vores partnere og forhandlere

Christina Aigens, Partner skills development manager, Microsoft

Hele processen har været meget veltilrettelagt og effektiv. Malene Hammer havde fra start en rigtig god forståelse for, hvilken profil vi søgte og havde sat sig grundigt ind i vores forretning

Jane Isbach, Salgs- og marketingchef, Mandag Morgen

Det er det en fornøjelse, at møde andre konsulenter, som er specialister i deres felt. Her mødes vi med et højt videns- og kompetenceniveau

Keld Jensen, Forfatter og adm. direktør, MarketWatch Centre for Negotiation A/S

Vi oplever, at Hans Andersen besidder rig viden indenfor salg og ledelse han er en inspirator og motivator og det er glæde for alle, når han kommer på besøg

Morten Skov Nielsen, Sales Manager, LG Danmark

Hans kendskab og forståelse for branchen har i sagens natur været en indlysende fordel. Vi kommer til at bruge hans ekspertise igen!

Pernille Solvig Graux, Salgschef, Stepstone

Hammer Andersen udviklede et suverænt salgstræningsprogram, som fuldstændig beskrev vores salgsproces - med den kompleksitet større løsningssalg med mange beslutningstagere kan have

Hans-Erik Schou, Salgsdirektør, HP

Vi har et forhold som er præget af ærlighed, tillid og venskab. Hans er altid imødekommende, venlig og meget dygtig. Jeg har set ham skabe resultater uanset hvor han kommer og han holder ord!

Carsten Juul, Marketingchef, Dan-Aktiv

Vi er sociale...

Følg os på de sociale medier! Få inspiration og information om nye jobs!