top

Hvem er vi?

Hammer Andersen er et innovativt rekrutterings- og uddannelseshus med kontorer i København (Virum) og Aarhus (Lystrup).

Om Hammer Andersen

Hammer Andersen er et innovativt rekrutterings- og uddannelseshus med kontorer i København (Virum) og Aarhus (Lystrup).


Vi bruger traditionelle og nye metoder i vores måde at rekruttere, træne og coache på. Vi er specialister i salg og salgsledelse. Vores formål er at optimere din virksomheds salgsafdeling, så du kan skabe bedre resultater. Vores løsninger tager udgangspunkt i, at de skal styrke virksomhedens salgsresultater og bundlinje.

Vores vision er, at blive kendt for at være de bedste til at optimere salgsafdelinger og tilsikre viden og læring. Viden skal blive til praktiske færdigheder og forbedret adfærd, som udmønter sig i stærkere resultater. Vores kvalitative læringsforløb er lærende og inspirerende. Som en del af at optimere salgsafdelinger finder, vurderer og udvælger vi sælgere, salgschefer og salgsdirektører.

Vi har en unik rekrutterings- og læringsproces, som adskiller sig fra de øvrige leverandører på markedet og muliggør større succes på jobbet. Vi er professionelle og kompetente partnere, som kan bidrage på strategisk og operationelt niveau. Vi elsker salg og mennesker — og det betyder, at vi brænder for at gøre en forskel.

Hans's kendskab til virksomheden og meget servicemindede approach sikrer høj forståelse for vores ønsker og den tætte relation gør at samarbejdet forløber upåklageligt. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.

Peter Krogsgaard, Salgs- og Marketingdirektør, 3

Hans Andersen har leveret flere inspirerende og lærende salgstrænings-webinarer til vores partnere og forhandlere

Christina Aigens, Partner skills development manager, Microsoft

Hele processen har været meget veltilrettelagt og effektiv. Malene Hammer havde fra start en rigtig god forståelse for, hvilken profil vi søgte og havde sat sig grundigt ind i vores forretning

Jane Isbach, Salgs- og marketingchef, Mandag Morgen

Det er det en fornøjelse, at møde andre konsulenter, som er specialister i deres felt. Her mødes vi med et højt videns- og kompetenceniveau

Keld Jensen, Forfatter og adm. direktør, MarketWatch Centre for Negotiation A/S

Vi oplever, at Hans Andersen besidder rig viden indenfor salg og ledelse han er en inspirator og motivator og det er glæde for alle, når han kommer på besøg

Morten Skov Nielsen, Sales Manager, LG Danmark

Hans kendskab og forståelse for branchen har i sagens natur været en indlysende fordel. Vi kommer til at bruge hans ekspertise igen!

Pernille Solvig Graux, Salgschef, Stepstone

Hammer Andersen udviklede et suverænt salgstræningsprogram, som fuldstændig beskrev vores salgsproces - med den kompleksitet større løsningssalg med mange beslutningstagere kan have

Hans-Erik Schou, Salgsdirektør, HP

Vi har et forhold som er præget af ærlighed, tillid og venskab. Hans er altid imødekommende, venlig og meget dygtig. Jeg har set ham skabe resultater uanset hvor han kommer og han holder ord!

Carsten Juul, Marketingchef, Dan-Aktiv

En mission for livet!

Hammer Andersens mål er at optimere virksomheders salgsorganisationer.
Det gør vi ved at finde dygtige kræfter til salgsorganisationen eller ved at styrke den eksisterende.


Vi ønsker, at gøre mennesker dygtigere og hjælpe dem videre i deres karriere. Det er vores afsæt, at vi ønsker, at det skal gå andre mennesker det godt i deres liv, og at de skal opnå succes!

Vi ønsker at gøre en forskel og skabe livslange relationer.

Vores værdier blev ikke udtænkt fra dag 1. De er vokset og forfinet over tid, og er nu blevet en fast del af os og vores virke. Når du samarbejder med Hammer Andersen, så håber vi, at du vil opleve nedenstående.


Kvalitet — de højeste standarder

Vi leverer løsninger til tilfredshed og gavn for alle deltagere i vores projekter — kunder, kursusdeltagere, kandidater og samarbejdspartnere.


Profitabilitet

Vi hjælper vores kunder med at styrke deres salgsorganisation og dermed blive mere profitable. Derfor er profitabilitet også vores fokus. Vi driver en profitabel virksomhed, og vi vil altid kunne se os selv i øjnene, når vi handler med vores kunder. Derfor er vi altid fair og lette at samarbejde med.

Ansvarlighed og integritet

Vi er ansvarlige og behandler alle projekter og kunder med høj seriøsitet. Vi tager ejerskab for vores kunder og de projekter vi arbejder med, og vi er altid ærlige i vores rådgivning og holder vores ord.


Viden

Vi har dybdegående viden indenfor vores felt, og bliver opfattet som seriøse og kompetente rådgivere.

Kommunikation

Vi bestræber os på rettidig information og kommunikation med vores kunder, kandidater og kursusdeltagere.


Effektivitet

Vi overholder aftalte deadlines. Viden, kvalitet og tid forenes, således at vi løser projekter til vores kunders tilfredshed.

Den gode oplevelse

Vi håber, at alle parter vil opleve os som venlige, kompetente og inspirerende konsulenter, som leverer høj kvalitet.

Mød ledelsen

Malene Hammer Andersen

Malene har mere end 20 års erfaring med rekruttering og medarbejderudvikling på alle niveauer.

Hans Hammer Andersen

Hans har mere end 20 års solid erfaring med salg, salgsledelse og generel ledelse.

..i godt selskab

Hammer Andersen er medlem hos brancheforeningen Search Danmark under Dansk Erhverv og branchefællesskabet Managementrådgiverne under Dansk Industri. Vi deltager for at styrke vores viden, optimere vores kvalitet og for at skabe gennemsigtighed i branchen.