top

Skal vi finde din nye sælger?

Det er vores metier

Den rigtige sælger gør forskellen!

2500 rekrutteringer siden 2006. Vi har speciale i rekruttering af sælgere, salgschefer og salgsdirektører


Hammer Andersen er et af de få specialisthuse, som er særligt stærke til salgsrekruttering. Vi finder new business developers, key account managers, løsningssælgere, projektsælgere, partner managers, kørende salgskonsulenter, sælgere til foreskrivende salg etc.

Vi rekrutterer typisk sælgere til komplekse salgsprocesser, som findes indenfor IT, de mange industrisektorer og rådgivning. Vi har rekrutteret til de fleste brancher - og til alle typer salgsprocesser, salgscyklusser og ordrestørrelser.

Vi har dybt kendskab til salgsprocesserne indenfor de forskellige typer af salg, og det gør en verden til forskel, når man skal finde kandidater til stillinger. Det er ekstremt vigtigt, at kende til nuancerne i salgsprocesserne og salgsmetoderne, som benyttes lige fra det kvikke transaktionelle salg til det komplekse løsningssalg.  

Ta' en snak med os på 70 27 47 77 eller skriv til os på info@hammerandersen.com. Så kan vi høre om jeres ønsker og vi kan fortælle mere om rekruttering med Hammer Andersen. 

Vi finder sælgere der kan og vil! 

Det er så vigtigt, at finde sælgere som vil få succes i rollen. De typiske faktorer, som påvirker en sælgers salgsresultater er:

  • Talent, personkarakteristika og intelligens
  • Viden, erfaring og salgsfærdigheder
  • Vilje til at udføre salgsindsatser
  • Rolleopfattelse, virksomhed og omverden
  • Motivation for rollen og virksomheden

Vi besætter oftest salgsstillinger, som kræver sælgere med solid salgserfaring. Vores kandidater vil typisk have erfaring fra vores klients marked eller med tilsvarende salgsprocesser. Det er her vi finder de bedste succeser. 

Uanset hvilken salgsproces, som du skal finde sælgere til og uanset om det er nysalg eller salg til eksisterende kunder, så skal kandidaterne både have hunter mentalitet og drive!  

Tal med en ekspert

Vi er lige her!

Vi har både tid og lyst til at høre om dine ønsker og besvare dine spørgsmål.

Den rigtige sælgerprofil

Vi har løbende profiler, som søger nyt job. 


New business developers, kørende sælgere mv. 

Stærke salgsfolk med 1 - 7 års erfaring. Dette er sælgere, som typisk arbejder med nysalg. De booker deres egne møder, afholder møder mv. De er præsentable, kan analysere kundens behov, præsentere den rigtige løsning for kunden, forhandle, argumentere og lukke ordre. Det er i denne gruppe vi finder ”hunter typen”. Deres salgscyklus er normalt 1 - 4 uger, de har relativt mange kundemøder og ordren lukkes efter 1 - 3 kontakter. 


Account managers, salgskonsulenter mv.

5 - 15 års erfaring. Dette er sælgere, som primært laver nysalg, men også har en fast kundeportefølje, som de udvikler. De arbejder med en salgsproces, som indebærer dybere analyse af kundens forhold og behov, samt løsningsforslag. Der er ofte flere beslutningstagere på kundesiden. Deres salgscyklus er normalt 1 - 12 måneder. Disse sælgere er gode til relationsopbygning og har salgsfærdighederne på plads. 


Løsningssælgere, Key account managers, client executives mv.

Erfarne salgsfolk med 7 - 20 års erfaring. Dette er folk, som er vant til at arbejde med større kunder. De har normalt en fast kundeportefølje, som de udvikler og en mindre del af jobbet består af nysalg. Deres salgsfærdigheder og evne til at skabe relationer er i top. De har ofte ansvar for et mindre team. Normalt vil de helst være mere farmere end huntere.


Salgschefer, salgsdirektører og direktører

Vi har mange kompetente lederprofiler. Både med større og mindre erfaring og fra forskellige brancher og størrelse af virksomheder. Vi har kandidater, som har erfaring indenfor telesalg, kørende salg, retail, e-handel mv. Alle vores direktører har erfaring med salg og typisk hjælper vi virksomheder som ønsker en salgsorienteret direktør.