top

Rekruttering

Skal du rekruttere nye profiler til den kommercielle organisation?

Rekruttering i Danmark og Nordeuropa 

Kun de bedste kandidater skaber unikke resultater og udgør en konkurrencemæssig fordel.


Hammer Andersen styrker virksomheder med rekruttering indenfor kommerciel ledelse, salg, marketing, leverance, customer success, customer service og kommerciel HR. 

For at klare sig i den globale konkurrence, er virksomheder blevet endnu mere markeds- og kundecentrede, og skaber derfor organisationer, logistikprocesser, produkter og serviceydelser med henblik på at optimere muligheden for at tiltrække, udvikle og fastholde kunder.

Derfor har de mest kundeorienterede virksomheder taget yderligere skridt, for at sikre den gode kundeoplevelse i hele kundens rejse med virksomheden. Og det har resulteret i større ensretning, fælles mål, ressourcer og integration mellem marketing, salg, leverance, customer success og HR. Det kalder vi: Den kommercielle organisation. 

Hammer Andersen har kontorer i København (Virum) og Aarhus (Lystrup).

Siden 2006 har vi rekrutteret mere end +2500 kommercielle mennesker på alle niveauer til virksomheder. Vores kunder tæller både store, mellemstore og mindre virksomheder. Vi rekrutterer til alle brancher i hele Danmark, og har dertil erfaring med rekrutteringer i Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, England, Frankrig, USA, Canada, Peru og Australien.

Search & Selection

Kandidater
efter 4 til 6 uger

Vores metode ved rekrutteringer er typisk search & selection. Vi hjælper med til, at virksomheden kan udvælge en kandidat, som både kan levere resultater, bestride jobbet og matche kulturen. Vores rolle er, at finde og udvælge 4 - 5 dygtige kandidater til jobbet for vores opdragsgiver.

Vi finder dygtige kommercielle kandidater

Fra vores kontorer i København og Aarhus hjælper vi virksomheder med at besætte stillinger til den kommercielle organisation.


Sælgere

Vi er eksperter i rekruttering af sælgere. Vi har rekrutteret til de fleste brancher - og til alle salgsprocesser, salgscyklusser og ordrestørrelser. Løsningssælgere, Account Managers, Client Directors...

Kommercielle ledere

Vi hjælper virksomheden med at finde kommercielle ledere på alle niveauer. CEO, CCO, CSO, CMO, Country Managers, Sales Managers, Marketing Managers..

Marketing

Rekruttering af CMO'er, Marketing Managers, E-commerce Managers, Produktchefer, Brand Managers, Digitale Specialister mv.


Vi oplever et større samspil mellem virksomheders salgs- og marketingafdelinger. Mange steder er salg og marketing opdelt – og det kan give anledning til en vis elektricitet mellem de to afdelinger, som nogle gange glemmer deres fælles mål. Men det begynder at ændre sig. Det er et uomtvisteligt krav, hvis man vil vinde markedsandele, at salg og marketing skal samarbejde.

Leverance, customer success,
customer service og HR


Leverance

Hvem skal være ansvarlig for at implementere virksomhedens løsninger til kundens tilfredshed?

Customer Success

Dygtige mennesker i Customer Succes skaber værdi for dine kunder og forlænger kundernes levetid.

Customer Service

Der stilles høje krav til kunderserviceteams. Kunderne skal opleve en service, som  er højere end deres forventninger.

Kommerciel HR

Man skal have dyb kommerciel indsigt for at hjælpe med at tiltrække, udvikle og fastholde medarbejdere i den kommercielle organisation.