top

Eksempler på opgaver

Vi har nedenfor listet en del eksempler for at give et indtryk af
forskelligheden af de opgaver vi har lavet for vores kunder.

Eksempler på løste opgaver...

Vi har nedenfor listet en del eksempler for at give et indtryk af forskelligheden af de opgaver vi har lavet for vores kunder.

Rekruttering af sælgere og salgsdirektør – Automotives

Vores klient er en af verdens største tyske bilproducenter. Vi startede med at finde deres nye salgsdirektør til trucks og vans til deres egen forhandlerkæde i Danmark. Herefter har vi fundet sælgere til både vans og personvognsafdelingen. Og vi har hjulpet med at finde en forhandlerkonsulent til Jylland for deres finansieringsselskab.

Rekruttering og udvikling

Vores klient er en tysk international industrivirksomhed med kontorer i 10 lande. Det startede med rekruttering af en nordisk sales manager. Siden har samarbejdet udviklet sig, og i dag har vi gennemført salgstrænings – og lederudviklingsforløb for samtlige sælgere, salgsledere og direktører i virksomheden. Vi har faciliteret vision, mission og værdi workshop for topledelsen, coachet flere country managers – og har dertil hjulpet med yderligere rekrutteringer.

Udvikling - Virksomhed skal entrere USA

En dansk software virksomhed skal entrere det amerikanske marked. Dette skal gøres via forhandlere i USA. For at skabe størst mulig gennemslagskraft og interesse, skaber vi en salgspræsentation, som skal bruges på møder med mulige partnere. Som del af vores analyse talte vi med Udenrigsministeriets Handelskontor i Los Angeles. De kunne bidrage med rig viden omkring entré til det amerikanske marked.

Rekruttering - Sales Director til førende konsulenthus

Et af verdens førende konsulenthuse søger Sales Director til salg af komplekse løsninger indenfor IT og outsourcing. Stillinger, som skal bestrides af højtuddannede og yderst kompetente kandidater, som allerede har solid erfaring med levering af tilsvarende løsninger — og kan matche managementniveauet i de store virksomheder. Eftertragtede kandidater, som kender deres værd. Efter en grundig søgeproces, lykkedes det at få den rette kandidat på plads.

Udvikling og rekruttering - Account Managers og Salgschefer

Markedsleder — beliggende i Jylland - indenfor indretningsløsninger af laboratorier og faglokaler til industrien og uddannelsessektoren skal ansætte en account manager. Samarbejdet udvikler sig til at vi rekrutterer to salgschefer til to af virksomhedens selskaber, samt flere key account managers. Vi hjælper ligeledes med vurdering af kandidater til andre stillinger. Både til Jylland og Sjælland. Relationen er blevet tæt og vi er nu en betroet partner til virksomhedens øverste ledelse — og har bistået ved forskellige udviklingsopgaver med virksomhedens CEO, COO og salgsdirektør. 

Udvikling - Salgstræning for verdens førende IT virksomhed

Vi har igennem flere år udviklet og leveret salgstræningswebinarer, hvor vi via nettet salgstræner virksomhedens sælgere og partnere. Her leverer vi webinarer om salgsstrategier, salgsprocesser, salgsmetoder, relationsopbygning, mødebookning mv. Ved nye produktlanceringer har vi også bidraget med træning. 

Vi sidder i et lokale med en netforbindelse og en mikrofon! Det har været en fin succes og vi har leveret nogle af de mest populære webinarer. Samtidig leverer vi traditionel klasselokale undervisning, hvor vi underviser indenfor produktspecifikke områder - et samarbejde vi bestemt er stolte af!   

Rekruttering - Country Manager til verdensomspændende shippingvirksomhed

Vi bliver kontaktet af virksomheden, som skal finde en ny landechef til at styre forretningen i Danmark. Vi finder stærke salgsorienterede lederkandidater fra transport- og logistikbranchen. Disse kandidater præsenteres for virksomhedens europæiske topchefer, og de ansætter en af kandidaterne. 

Rekruttering - Salgschefer og Key Account Managers

Markedsleder— beliggende i Jylland - indenfor indretningsløsninger af laboratorier og faglokaler til industrien og uddannelsessektoren. Samarbejdet udvikler sig til at vi rekrutterer to salgschefer til to af virksomhedens selskaber, samt flere key account managers. Vi hjælper ligeledes med vurdering af kandidater til andre stillinger. Både til Jylland og Sjælland. Relationen er blevet tæt og vi er nu en betroet partner til virksomhedens øverste ledelse — og har bistået ved forskellige udviklingsopgaver med virksomhedens CEO, COO og salgsdirektør. 

Rekruttering — European Maritime Key Account Manager

Førende IT- og tele Gazelle hyrer os til at finde kvalificerede kandidater til et job som Key Account Manager. Rollen er at sælge satellittelefoni til den maritime branche i Europa. Jobbet indebærer rig kontakt og relationsopbygning til skibsejere, rederier, skibsværfter, forhandlere af komplementært udstyr mv. Viden om markedet er essentiel. Derfor finder vi en række relevante personer og virksomheden ansætter en spændende kandidat med rig erfaring.

Udvikling og rekruttering - DK, NO og UK!

Rekruttering af to adm. direktører og account managers mv.
Salgstræning og salgspræsentation
Lederudvikling

Softwarehus. Vi får til opgave at finde 5 account managers til Danmark, samt en undervisningsorienteret implementeringskonsulent. Det lykkedes på kort tid. Herefter udvikler og leverer vi et salgstræningsprogram til teamet. Den norske direktør bliver begejstret for vores træning og vi salgstræner efterfølgende deres Key Account Managers i Norge i flere omgange.

Som del af salgstræningen udvikler vi en stærk salgspræsentation, som skal agere støtteværktøj til sælgerne på deres salgsmøder.

Vi leverer ligeledes en 2 dages workshop i Worldclass Sales Management for tre landechefer, marketing og deres CEO.

Da virksomheden starter op i England finder vi deres UK managing director. Sammen med den nye direktør finder vi 4 account managers og salgstræner dem efterfølgende. Rekrutteringen foregår i England.

Senest har vi hjulpet virksomheden med at rekruttere deres nye direktør til Danmark. 

Rekruttering - Svensk Key Account Manager til betonindustrien

Jysk virksomhed søger ansvarlig for det svenske marked til salg af styringssystemer til betonproduktion. Krav: Svensktalende, skal komme fra branchen som blandingsmester eller laborant pga. ønske om højt branchekendskab og personen skal kunne lære en løsningsorienteret salgsproces. Temmelig krævende opgave! 

Rekruttering - Salgschef til Emballagevirksomhed

Virksomheden forhandler maskiner og forbrugsvarer til emballering. Vi skal rekruttere en sælgende salgschef, som skal være ansvarlig for sælgere med høj anciennitet og som er placeret rundt om i landet. Virksomheden ansætter en spændende kandidat, som er et godt match til direktøren, sælgerne og jobbet.      

Udvikling - Salgstræning for mediehus

Mediehus skal øge salgsfærdighederne hos deres sælgere, som primært sælger via telefon og har enkelte kundemøder. Vi leverer salgstræning, hvor vi styrker deres arbejdsmetode, salgsproces, salgsfærdigheder og motivation.
Herefter kommer vi tilbage for at observere sælgerne i deres salg og coacher dem til at yde toppræstationer.

Rekruttering - Investeringsrådgivere

Ejendomsselskab. Virksomheden udvikler ejendomsprojekter i Danmark og udlandet. Selskabet sætter os til at finde kompetente hunter-orienterede sælgere, som kender markedet. Opgaven løses via search i netværk.

Udvikling - Kundeservice og teamledere. 65 medarbejdere i forløb

Verdensomspændende bank. Vi får til opgave at gøre kundeserviceafdelingen mere salgsorienteret. Vi leverer en salgslederuddannelse til teamlederne -specifikt udviklet til virksomheden og teamledernes fremtidige rolle. Herefter salgstræner vi kundeservicemedarbejderne, hvor vi indledningsvis bearbejder og fjerner modstand mod salg, giver medarbejderne forståelse for salg og får medarbejderne til at indse værdien af deres indsatser i forhold til omsætningen og virksomhedens resultater. Vi giver dem redskaberne til at sælge. Månedens efter sætter afdelingen salgsrekord.

Rekruttering - Sælgere, salgsdirektør og Int. Partner Manager

IT sikkerhedsvirksomhed. Vi entrerer med virksomheden, da de søger sælgere til salg af informations-sikkerhedsprodukter. Vi skal finde hunter-orienterede sælgere, som kan afsætte komplekse produkter pr. telefon. Vi finder både dansk-, engelsk- og tysktalende sælgere til virksomheden.

Da virksomheden ønsker, at afsætte et nyt produkt via udenlandske partnere, rekrutterer vi en tung International Partner Manager. Vi har ligeledes placeret en salgsdirektør, VP of sales, som fik ansvaret for et team på 18 sælgere, der sælger til mere end 10 lande.

Udvikling - Vision, firmaworkshop, salgstræning og ledercoaching

Verdensomspændende elektronik virksomhed. Virksomheden oplever intern uro og der er behov for at få sat virksomheden på rette spor. Sammen med ledelsen udarbejdes vision, mål og strategi. Vi samler virksomheden til en workshop, hvor der informeres om vision, mål og strategi. Herefter udarbejdes værdier for adfærd i samarbejde med medarbejderne. Salgsorganisationens struktur, salgsproces og salgsfærdigheder skal optimeres i forhold til vision og mål. Derfor udvikler og leverer vi et program til dette. Vi har ligeledes været coach/sparringspartner for virksomhedens landechef.

Rekruttering og udvikling - Danmark, England og Frankrig!

Salgstræning af internationalt salgsteam
Salgspræsentation til støtte i salgsfaserne på kundemødet.
Rekruttering af UK Sales Manager, fransk Key Account Manager mv. Industrivirksomhed med 300 medarbejdere skal have optimeret deres salgsorganisation. Vi udvikler og salgstræner. Her er opgaven at skabe en fast ramme for en løsningsorienteret salgsproces og træne teamet i salgsfaserne. Vi udvikler ligeledes en salgspræsentation til støtte i salgsfaserne på kundemøder.

Vi bliver senere hyret til at lave en rekruttering i Frankrig, hvor vi finder en dygtig Key Account Manager med ansvar for samtlige kunder i landet. Efterfølgende bistår vi deres engelske datterselskab med at finde en UK Sales Manager. I Danmark har vi også styrket deres organisation med 2 ansættelser.

Udvikling - Analyse af salgsorganisation

I forbindelse med vores tætte samarbejdsrelation med en IT virksomhed, får vi til opgave at analysere virksomhedens salgsorganisation. Her kommer vi omkring vision, mål, strategi, planer, kundesegmenter, organisationsstruktur, indsatser, salgsproces, sælgernes færdigheder og evner, kompensation mv. Vi ser på styrker og svagheder ifht. realisering af mål og det at vinde markedet. Vi kommer med forslag til forbedringer mv. Denne analyse bliver senere brugt som drejebog for den nyansatte salgsdirektør, som vi hjalp med at rekruttere.

Rekruttering - Adm. direktør + Account managers til Employer Branding huse

Vi får en henvendelse fra en svensk virksomhed, som har kontor i Danmark. Hertil skal de bruge en Adm. direktør, som kan drive en rekrutterings- og employerbranding virksomhed.

Vi afdækker markedet for spændende kandidater via vores searchproces og efter en periode ansætter virksomheden en kandidat, som efterfølgende får succes i virksomheden.

Vi kontaktes efterfølgende af deres søsterselskab, som arbejder konsulent-orienteret med employer branding. Virksomheden er en af de førende i verden på deres felt og arbejder i dag i mere end 30 lande. Vi hjælper den danske afdeling med at finde to Account Managers, som skal henvende sig til top 500 virksomheder.

Udvikling - Inspiration til investeringsrådgivere — formueforvaltning

En større europæisk bank henvender sig for at få indspark til hvordan deres rådgivere kan øge aktiviteten, finde flere kundeemner og blive bedre i salgsprocessen. Vi udvikler og leverer et foredrag til en workshop.

Rekruttering - Salgsdirektør og Account Manager til Midt- og Nordjylland.

Tele- og datakommunikationsvirksomhed. Komplekse løsninger. Virksomheden har netop fået ny direktør i Danmark. Det vurderes, at der skal ansættes en salgsdirektør til at varetage salget. Vi sættes på opgaven og 2 måneder senere er den nye salgsdirektør ansat. Vi hyres herefter til at finde en stærk account manager til Midt- og Nordjylland. 1,5 måned senere er den nye person ansat.

Udvikling og rekruttering - En opgave der voksede.

Salgstræning
Sambesøg - coaching
Salgslederudvikling
Rekruttering af sælgere til Sjælland og Jylland Børsnoteret distributionsselskab. Virksomheden oplever skærpet konkurrence på deres marked. Salgsorganisationen skal optimeres via udvikling. Vi har et forløb med deres to salgschefer og salgstræner deres sælgere. Efter fuldført salgsuddannelse tager vi med alle sælgere på sambesøg for at sikre implementering og forankring af læring.
Senere har vi ansat to sælgere til Sjælland og en til Jylland i virksomheden.

Rekruttering - Client Executive / Key Account Manager

Global business service virksomhed. Vi får til opgave at finde en stærk hunterprofil med erfaring fra branchen. Personen skal sælge outsourcings- og applikationsudviklingsløsninger til de største danske virksomheder.
Vi sætter vores search apparat i gang. Vi finder og udvælger kandidater, og virksomheden skriver kontrakt med en kandidat, som har en imponerende trackrecord.

Udvikling - Den Stærke Sælger — pr. telefon

Verdensomspændende databasehus har et nordisk salgscenter i Danmark.
Vi bidrager med foredrag om ”Den Stærke Sælger — pr. telefon”. Her fortæller vi om telesalgets facetter og hvad man skal gøre for at blive succesfuld via telefonen. Efterfølgende lytter vi til sælgernes samtaler, giver feedback og coacher den enkelte.

Rekruttering - Erhvervsmæglere

Erhvervsmægler med speciale i detail. Vi skal rekruttere erhvervsmæglere, som skal håndtere hele processen omkring køb og salg af butikker. Herunder kontakt til købere, sælgere, udlejere, tekniske forvaltninger mv. Mæglerne skal udarbejde diverse aftaler, indgå i forhandlinger mv. De skal ligeliges have kendskab til detailmarkedet, således at de kan finde ønskede lokationer for deres klienter. Det var essentielt, at kandidaterne er projektorienterede og kan opbygge og vedligeholde relationer. Vi har indtil videre placeret to erhvervsmæglere i denne virksomhed.

Udvikling - Salgsstrategi og salgsproces for softwarehus

Efter at have hørt vores webinar via en anden af vores klienter, så bliver vi bedt om at optimere virksomhedens salgsstrategi og salgsproces.

Vi analyserer gennem dialog med salgschef og salgskonsulenter. Vi tager med på sambesøg. Vi vurderer markedet og ser på den optimale måde at afsætte løsningen. Vi udarbejder et oplæg til en løsningsorienteret salgsproces, som giver sælgerne en specifik metode, som de kan bruge i deres salgsarbejde. Metoden tager højde for kundens deltagere og beslutningsproces, således at alle områder afdækkes og afklares før afslutningen af salget.

Rekruttering - Adm. direktører, VP of Sales Europe...

Vi bliver kontaktet omkring rekruttering af en direktør til et firma, som leverer handels- og udbudssystemer til større offentlige og private virksomheder. Vi finder deres danske direktør. Den nye direktør bruger os til at finde en account manager. Senere bliver vi kontaktet af deres CEO, som vil have os til at finde en direktør til det engelske marked. Vi tager til London. Rekrutteringsprocessen resulterer i flere spændende kandidater. Faktisk så kompetente folk, at virksomheden vælger at ansætte to ledere fra kandidatmassen. Den engelske direktør og en salgsdirektør for Europa.

Udvikling og rekruttering - Detail og BTB for teleselskab

Salgstræning af butiksfolk
Rekrutteringer detail, BTB, training manager mv.
Udvikling af salgs- og lederuddannelser Et stort teleselskab vælger at bruge os til at levere salgstræning for butiksfolk og butikschefer. Samtidig udvikler vi 2 årige uddannelsesforløb til butikssælgere og butikschefer. Vi rekrutterer mange sælgere og butikschefer til dette teleselskab.
Virksomheden har også brugt os til at rekruttere deres Training Manager, som fik ansvaret for udvikling af medarbejdere og ledere i selskabet.

Vi har ligeledes fundet sælgere til deres BTB afdeling - både field sales og telesalg.

Rekruttering og udvikling - Sælgere og salgstræning

Et HR softwarehus skal vokse! Vi hjælper med at finde 4 kørende sælgere, som kan drive software løsningssalg. Vi gennemfører salgsuddannelse for de nyansatte sælgere — et program som er skræddersyet til virksomhedens måde at sælge på.

Udvikling - Rådgivende salg for Account Managers

Et andet europæisk HR hus, leverer talent management- og rekrutteringssystemer. Vi samler de nordiske ledere og account managers i København. Her gennemfører vi en salgsuddannelse for hele teamet.

Rekruttering - Teknisk Forhandlerkonsulent — Account Manager

Radiokommunikationsvirksomhed. Virksomheden skal finde en teknisk begavet forhandlerkonsulent, som kan være ansvarlig for en række faste forhandlere i Danmark og udlandet. Der er specifikke branche- og sprogkrav, som skal opfyldes udover at personen skal være en salgsorienteret farmertype.

Vi igangsætter rekrutteringsprocessen og løser opgaven.

Udvikling - Salgsuddannelse til telesalg og strukturændring.

En kendt jobportal skal have salgstrænet deres telesælgere.
Vi analyserer, udvikler, får godkendt programmet og leverer et 3 dages salgskursus, der er tilrettet virksomheden salgsmetode. Samtidig rådgiver vi kunden om nogle strukturændringer, som kan frigøre sælgerne for opgaver og dermed skabe mere salgstid. Strukturændringen gennemføres.

Rekruttering - USA Sales Manager for smykkekoncept

En succesfuld smykkevirksomhed med vokseværk vil styrke deres indtog på det amerikanske marked. Som ansvarlig for USA skal kandidaten realisere vækstmål gennem agenter og forhandlere — større kæder og almindelige juveler forretninger. Vi finder en kandidat fra branchen med rig erfaring fra retail.

Udvikling - Den stærke butikschef — Succes i detail

Flere større kæder har brugt os til at lave foredrag over halve til hele dage om ”Den stærke butikschef og succes i detail”. Beliggenhed er essentiel — men det er butikschefen og medarbejderne, som skaber en unik og profitabel forretning med høj omsætning, fin bundlinje og stor kundetilfredshed. Danske butiksfolk er generelt meget passive og kan vinde meget ved at være mere proaktive overfor kunderne.

Rekruttering - Sælgere til Training company of the year!

Et succesfuldt engelsk uddannelseshus starter op i Norden og Baltikum.
Virksomheden har tre år i træk været udnævnt til Training company of the year i UK. Virksomheden skal bruge sælgere, som kan afsætte deres uddannelser. Vi finder dygtige hunterorienterede kandidater.

Udvikling - Salgstræning til tungere Account Managers

Verdensomspændende computervirksomhed, skal have trænet deres forhandleres salgsfolk. Sælgerne har allerede modtaget en del salgstræning og er mellem 35-55 år — så de kræver lidt ekstra. Vi udvikler og leverer et 3 dages salgskursus, hvor vi samler forhandlernes sælgere hos vores klient. Salgstræningen er fuldstændig tilrettet salgsprocessen.

Rekruttering - Sælgere og salgschefer til medievirksomhed

Virksomheden udgiver flere forskellige kendte print- og online magasiner. Virksomheden har en meget resultatorienteret salgsorganisation, hvor man kun ansætter huntertyper — både sælgere og salgschefer. Det skal dog være kandidater, som både kan nysalg og vedligeholdelse af kundeportefølje. Sælgere med højt drive og stor fokus på at lukke ordre.

Udvikling: Salgsuddannelse — rådgivende salg

Vi indgår samarbejde med et selskab, der leverer systemer til projektledelse. Virksomhedens sælgere afsætter i flere lande. Vi skræddersyr og leverer en tredages salgsuddannelse — salg af løsninger, hvor vi fokuserer på at skabe værdi for kunden gennem hele salgsprocessen. Vi benytter en halv dag i forløbet til mødebookning, hvor vi træner i at booke møder og efterfølgende lytter til sælgerne, når de ringer til kunderne. Sælgerne fik booket mange møder på kort tid - til stor glæde for direktøren.

Rekruttering: Svensk forhandlerkonsulent til det nordlige Sverige

Kendt hårde hvidevare virksomhed søger en forhandlerkonsulent til det nordlige Sverige. Jobbet indebærer +100 overnatninger på hoteller - nord for Stockholm! Det er ikke mange, som ønsker at være så meget væk fra hjemmet, så det besværliggør opgaven. Vi finder en række relevante kandidater og virksomheden ansætter en fra puljen.