top

Om Hammer Andersen

Vores vision og formål er, at være de bedste til at optimere virksomheders kommercielle organisationer via rekruttering og HR services, primært indenfor search & selection.

Livslange relationer

Vores afsæt er at gøre virksomheders kommercielle resultater endnu stærkere. Vi vil gøre mennesker dygtigere og hjælpe dem videre i deres karriere. Vi ønsker, at det skal gå andre mennesker det godt i deres liv, og at de skal opnå succes! Vi vil gøre en forskel og skabe livslange relationer.


Vi startede i 2006 med speciale i rekruttering af sælgere og salgsledere. I dag rekrutterer vi til hele den kommercielle organisation. For at klare sig i den globale konkurrence er virksomheder blevet væsentligt mere markeds- og kundecentrede. De skaber organisationer, produkter og serviceydelser med henblik på at optimere muligheden for at tiltrække, udvikle og fastholde kunder. Derfor har de mest kundeorienterede virksomheder taget yderligere skridt, for at sikre den gode kundeoplevelse på hele kundens rejse med virksomheden. Og det har resulteret i større ensretning, fælles mål, ressourcer og integration mellem marketing, salg, leverance, customer success og HR. Det kalder vi: Den Kommercielle organisation.

I dag hjælper Hammer Andersen med rekruttering indenfor kommerciel ledelse, salg, marketing, customer success, customer service og HR, hvis primære fokus er at supportere den kommercielle organisation.

Hammer Andersen har kontorer i København (Virum) og Aarhus (Lystrup).

Siden 2006 har vi rekrutteret mere end +2500 kommercielle kandidater på alle niveauer til virksomheder. Vores kunder tæller både store, mellemstore og mindre virksomheder.

Vi rekrutterer til alle brancher i hele Danmark, og har dertil erfaring med rekrutteringer i Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, England, Frankrig, USA, Canada, Peru og Australien.

Hans's kendskab til virksomheden og meget servicemindede approach sikrer høj forståelse for vores ønsker og den tætte relation gør at samarbejdet forløber upåklageligt. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.

Peter Krogsgaard, Salgs- og Marketingdirektør, 3

Hans Andersen har leveret flere inspirerende og lærende salgstrænings-webinarer til vores partnere og forhandlere

Christina Aigens, Partner skills development manager, Microsoft

Hele processen har været meget veltilrettelagt og effektiv. Malene Hammer havde fra start en rigtig god forståelse for, hvilken profil vi søgte og havde sat sig grundigt ind i vores forretning

Jane Isbach, Salgs- og marketingchef, Mandag Morgen

Det er det en fornøjelse, at møde andre konsulenter, som er specialister i deres felt. Her mødes vi med et højt videns- og kompetenceniveau

Keld Jensen, Forfatter og adm. direktør, MarketWatch Centre for Negotiation A/S

Vi oplever, at Hans Andersen besidder rig viden indenfor salg og ledelse han er en inspirator og motivator og det er glæde for alle, når han kommer på besøg

Morten Skov Nielsen, Sales Manager, LG Danmark

Hans kendskab og forståelse for branchen har i sagens natur været en indlysende fordel. Vi kommer til at bruge hans ekspertise igen!

Pernille Solvig Graux, Salgschef, Stepstone

Hammer Andersen udviklede et suverænt salgstræningsprogram, som fuldstændig beskrev vores salgsproces - med den kompleksitet større løsningssalg med mange beslutningstagere kan have

Hans-Erik Schou, Salgsdirektør, HP

Vi har et forhold som er præget af ærlighed, tillid og venskab. Hans er altid imødekommende, venlig og meget dygtig. Jeg har set ham skabe resultater uanset hvor han kommer og han holder ord!

Carsten Juul, Marketingchef, Dan-Aktiv

En mission for livet…

Vores værdier blev ikke udtænkt fra dag 1. De er vokset og forfinet over tid, og er nu blevet en fast del af os og vores arbejde. De er vores DNA. Når du samarbejder med os eller er ansat hos Hammer Andersen, så håber vi, at du vil opleve dette:


Kvalitet og effektivitet

Vi leverer løsninger til tilfredshed og gavn for alle deltagere i vores projekter. Vi arbejder konstant på at udvikle vores processer, mennesker og værktøjer. Vi overholder aftalte deadlines. Viden, kvalitet og tid forenes, således at vi løser projekter til alles tilfredshed.

Vi bestræber os på rettidig information og kommunikation. 


Ansvarlighed og integritet

Vi gør det rigtige og holder ord i alle vores forhold. Vi elsker de gamle dyder; ansvarlighed, vedholdenhed og ordentlighed. Ledelsen har altid din ryg. Når du fejler, så tager vi ansvar og retter op.      


Profitabilitet

Vi hjælper vores kunder med at styrke deres kommercielle organisation og dermed blive mere profitable. Derfor er profitabilitet også vores fokus. Vi driver en profitabel virksomhed.

Den gode oplevelse 

Vi tilstræber, at alle parter vil opleve os som venlige, kompetente, vidende og inspirerende konsulenter, som leverer høj kvalitet.


DEIB, Kærlighed (whaaat?), frihed og plads til den enkelte:

DEIB er den engelske term for diversitet, ligestilling, inklusion og tilknytning. Vi stræber efter at vores egen organisation skal afspejle den mangfoldighed, som vi oplever i samfundet. Der skal være lige muligheder for at alle kan udføre deres virke på lige vis, og hos os skal alle føle sig velkommen og inkluderet.  

Vi er mennesker med hjertet på rette sted. Vi forsøger at skabe noget så sjældent som en virksomhed, hvor vi kan blive gamle sammen. Og det handler ikke om fodboldborde eller gungho plakater.… men om at være en arbejdsplads, hvor vi hygger os og brænder for det vi laver. Det handler om mennesker og hvordan vi har det sammen. Vi ansætter vidensmennesker, som kan tage ansvar for deres eget job. Vi udviser tillid, støtter og hjælper hinanden – og vil hinanden det bedste. 


Glæde 

Vi lever kun én gang! Livet skal nydes og leves. Og det kan man bedre med en sund virksomhed, hvor der er økonomi til udvikling, muligheder og man kan have det sjovt. Selv om vi har arbejdstøjet på, så er der masser af smil, grin, konstruktiv sparring, brainstormings og højlydte debatter til frokost. Livet er for kort til andet end glæde og det lyse sind. 

Styrke

Vi gør hinanden stærke. Styrker vores viden, værktøjer, processer og mennesker. Vi kæmper for at løse vores opgaver – også når det er svært. Vi bliver ved. Og når vinden blæser, så står vi fast og støtter hinanden. 

Mød ledelsen

Malene Hammer Andersen

Malene har mere end 20 års erfaring med rekruttering og medarbejderudvikling på alle niveauer.

Hans Hammer Andersen

Hans har mere end 20 års solid erfaring med salg, salgsledelse og generel ledelse.

..i godt selskab

Hammer Andersen er medlem hos branchefællesskabet Managementrådgiverne under Dansk Industri.