top

Hans Hammer Andersen

Senior Sales Recruitment Specialist & Partner

En lidenskab...

Salg, ledelse og succesmentalitet er blevet en lidenskab og derfor har Hans både praktiske erfaringer og teoretisk viden med i bagagen.


Hans har mere end 20 års solid erfaring med salg, salgsledelse og generel ledelse. Det har været indenfor key account management, field sales, telesalg og detailsalg.

Han startede sin salgskarriere i Telepartner A/S. Som 22 årig blev han salgschef for 15 sælgere og som 25 årig blev han udnævnt som adm. direktør for den danske afdeling med 50 medarbejdere. Dernæst salgsdirektør hos Alt Om København (aok.dk). Herefter gik turen til Ward Howell Int. som headhunter, hvorefter han blev adm. direktør for Jobline. Selskabet blev købt af Monster.com og han blev han senere udvalgt til managing partner for den amerikanske ejers selskaber i Danmark (Monster, TMP Advertising & Communication og TMP e-Resourcing (i dag Hudson)). Herefter blev det til et kort ophold som direktør hos Moment Kandidatkrekruttering, hvorefter han blev hyret til at bygge og drive 40 butikker for teleselskabet 3 i Danmark.

Hans har gennem sin karriere rekrutteret mere end 1200 sælgere, salgsledere og ledere. Hammer Andersen har placeret mere end 1000 mennesker indenfor disse kategorier.

Hans har en MSc. i Marketing og en MBA fra Edinburgh Business School.