top

Hans Hammer Andersen

Senior Recruitment Specialist & Partner

En lidenskab...

Salg, marketing og ledelse er blevet en lidenskab og derfor har Hans både praktiske erfaringer og teoretisk viden med i bagagen.


Sammen med Malene Hammer Andersen har Hans drevet Hammer Andersen siden 2006. Missionen er at gøre virksomheder mere produktive og styrke deres finansielle resultater. 

Hans har personligt gennem sin karriere rekrutteret mere end 1500 mennesker - både til topledelse og specialister. Hammer Andersen har placeret mere end 2500 mennesker.

Han startede sin salgskarriere i Telepartner A/S. Som 22 årig blev han salgschef for 15 sælgere og som 25 årig blev han udnævnt som adm. direktør for den danske afdeling med 50 medarbejdere. Dernæst salgsdirektør hos Alt Om København (aok.dk). Herefter gik turen til Ward Howell Int. som headhunter, hvorefter han blev adm. direktør for online jobportalen Jobline. Selskabet blev købt af Monster.com og han blev han senere udvalgt til managing partner for den amerikanske ejers selskaber i Danmark (Monster, TMP Advertising & Communication og TMP e-Resourcing (i dag Hudson)). Herefter blev det til et kort ophold som direktør hos Moment Kandidatkrekruttering, hvorefter han blev hyret til at bygge og drive 40 butikker for teleselskabet 3 i Danmark. 

Hans har en MSc. i Marketing og en MBA fra Edinburgh Business School.