top

Marketing

Vi hjælper med at rekruttere til både BTB og BTC.

Vi finder stærke marketingkandidater

Vi hjælper med at finde skarpe CMO's, Marketing Managers og marketingspecialister.

Salg og Marketing er vores metier! 


Vi oplever en større efterspørgsel fra virksomheder, der ønsker, at eksekvere de rette markedsføringsindsatser for at tiltrække, udvikle og fastholde kunder – hvilket netop er salgs- og marketingfunktionens fremmeste formål. I en tid med skærpet konkurrence om kundernes gunst, så bliver det hele tiden vigtigere at få det bedste ud af virksomhedens samlede salgs- og marketingressourcer.

Vi hjælper med at rekruttere til både BTC og BTB:

  • CMO, CRO, Marketingdirektører og Marketingchefer
  • Marketingkoordinatorer og Marketingassistenter
  • Marketing projektledere - Kommunikationschefer
  • Pricing Managers
  • Produktchefer
  • CRM- og Loyalty Managers
  • Brand Managers
  • E-commerce og digitale specialister
  • Grafiske designere mv.

Marketingstillinger tiltrækker som regel mange relevante kandidater. Derfor er det vigtigt at skabe en gennemarbejdet job- og kandidatbeskrivelse, således at man sikrer, at de endelige kandidater matcher kravene til jobbet og virksomheden.

Vi oplever et større samspil mellem virksomheders salgs- og marketingafdelinger. Mange steder er salg og marketing opdelt – og det kan give anledning til en vis elektricitet mellem de to afdelinger, som nogle gange glemmer deres fælles mål. Men det begynder at ændre sig. Det er et uomtvisteligt krav, hvis man vil vinde markedsandele, at salg og marketing skal samarbejde. Nogle virksomheder har samlet salg og marketing samlet under én leder, der sikrer at virksomheden vælger de helt rette marketingparametre, når der skal kommunikeres med markedet og ligeledes søger optimal udnyttelse af virksomhedens ressourcer.


Indenfor BTB virksomheder hjælper vi typisk med at finde marketingmedarbejdere som kan understøtte sælgerne med diverse marketingindsatser og materiale – målet er oftest at skabe kvalificerede kundeleads. Her søges kandidater som er vant til at varetage opgaverne selv. Fx udarbejdelse af nyhedsbreve, direct mails, PR meddelelser, annoncering, salgsmateriale, events, håndtering af hjemmesider og emaildatabaser, sociale medier mv. Ofte har BTB virksomheder begrænsede marketingbudgetter og søger derfor marketingmedarbejdere, som selv kan udføre de fleste opgaver.

BTC virksomheder har normalt større marketingbudgetter og marketingafdelinger. Her hjælper vi med at finde medarbejdere til at varetage forskellige funktioner. Fx produktchefer, projektledere, brand managers, CRM managers, kommunikationschefer, trade marketing managers, grafiske designere mv.