top

Search & selection

Vi hjælper med til, at virksomheden kan udvælge en kandidat, som både kan levere resultater, bestride jobbet og matche kulturen.

Rekrutteringsproces

Vores metode ved rekrutteringer er typisk search & selection, hvor vores rolle er, at finde og
udvælge 4 - 5 dygtige kandidater til jobbet for vores opdragsgiver.


Vores proces:

  • Forståelse for virksomheden, mål, strategi, organisation, salgsproces og salgsmetode
  • Jobanalyse, jobbeskrivelse og jobkrav
  • Search og/eller annoncering
  • Interviews og personanalyse
  • 1. Præsentation af kandidater
  • 2. Præsentation med udvalgte kandidater - med cases
  • Udvælgelse og referencetagning
  • Ansættelse — her kan vi være mægler i kontraktforhandlinger

Vi koordinerer med kandidater gennem hele forløbet og sørger for afslag mv. Vi præsenterer typisk kandidater efter 4 - 6 uger.

Når vores kandidat er ansat, får kandidaten adgang til Hammer Andersen i 6 måneder. Alle vores rekrutteringer indeholder et coachingforløb, som er frit for virksomheden at benytte. Her vejleder og coacher vi den nyansatte, så kandidaten kan komme godt fra start i det nye job.

Der ydes garanti på 6 måneder for sælgere og 12 måneder for ledere. Hvis personen stopper indenfor garantiperioden, så genplacerer vi stillingen uden ekstra beregning.

Tal med en ekspert

Vi er lige her!

Vi har både tid og lyst til at høre om dine ønsker og besvare dine spørgsmål.

Hvis det var så let… rekruttering kan drille!

Dygtige kandidater er typisk i job og skal kontaktes med en seriøs henvendelse for at blive interesseret i et jobskifte. Og så skal kandidaterne lige modnes lidt på ideen! Samtidig skal virksomheden møde 4-5 relevante kandidater, som først skal køres i stilling til præsentation. Derfor tager searchprocesser tid.


Viden, adgang og grundighed betaler sig!

Selv når vi slår en annonce op, så bruger vi stadig mest tid på at finde, møde og udvælge kandidater. Og for at præsentere 4-5 stærke kandidater, så skal vi kontakte og tale med rigtigt mange mennesker. Det er et rigtigt detektivarbejde. Det kræver viden og indsigt at finde og udvælge kandidater, samtidig med at man skal have adgang til kandidater. Det er ikke nok at vide hvor de rigtige kandidater er – man skal have adgang til dem.

Høj kvalitet og de bedste værktøjer.

Når vi vurderer kandidater, så skal vi sikre, at komme ordentligt rundt om kandidaterne. Vi benytter os af internationalt anerkendte personanalyser. Og når virksomheden skal møde kandidater til 2. samtale, så skal kandidaterne typisk præsentere en case, som er tilpasset den enkelte virksomhed. Kandidaternes case præsentationer fortæller meget om kandidaternes reelle motivation for jobbet, deres viden og kompetencer. Samtidig tager vi referencer fra tidligere chefer.

Herefter har virksomheden opnået et solidt indtryk af kandidaten og kan vælge den rigtige kandidat. En grundig rekrutteringsproces giver bedre ansættelser (og stærkere kommercielle resultater) og lavere risiko for genplacering.

Vi benytter internationalt anerkendte person-, kompetence- og evneanalyser.

V har et stærkt arsenal af salgs- og ledelsesanalyser. Vi benytter BIG 5 personalyser fra e-stimate og Wave. De er begge gode til at forudsige kandidaters adfærd i det nye job. Med globaliseringen har vi mange kandidater i forløb, som taler forskellige sprog. Derfor har vi valgt analyser, som kan besvares på mange sprog.