top

Rekruttering af sælgere,
salgschefer og salgsdirektører

Vi er et rekrutteringsbureau med speciale i at finde dygtige salgsprofiler til nøglepositioner.

Rekruttering i Danmark og Nordeuropa 

Vi finder salgsorienterede topledere, salgsdirektører, salgschefer, key account managers, account managers, new business developers og salgskonsulenter - salgsprofiler til alle niveauer.


Vi blev årets bedste rekrutteringshus i 2016 og 2017 i følge Supana. Det er vi stolte af og bestræber os på fortsat at give både kunder og kandidater en god oplevelse.

Siden 2006 har vi opereret i mere end 40 forskellige brancher og har placeret omkring 1000 mennesker. Vi rekrutterer i hele Danmark, og har et enormt netværk af kandidater på Sjælland, i Jylland og på Fyn.

Vi har kontor i København (Virum) og Aarhus (Lystrup). Hertil rekrutterer vi også i Nordeuropa. Det gælder fx Norge, Sverige, Tyskand, Frankrig og England. Fx har vi gennemført mere end 20 rekrutteringer for skandinaviske virksomheder i England — typisk area sales managers og country managers.

En fejlrekruttering af en account manager kan let koste mellem kr. 200.000 - 700.000, mens en fejlrekruttering af en salgsdirektør typisk kan tælles i millioner, når alle omkostninger og tabt omsætning indregnes. Det er vi meget bevidste om, og søger derfor at levere den højeste kvalitet.

Search & Selection

Kandidater
efter 4 til 6 uger

Vores metode ved rekrutteringer er typisk search & selection. Vi hjælper med til, at virksomheden kan udvælge en kandidat, som både kan levere resultater, bestride jobbet og matche kulturen. Vores rolle er, at finde og udvælge 4 - 5 dygtige kandidater til jobbet for vores opdragsgiver.

Vi finder de rigtige salgsprofiler

Fra vores kontorer i København og Aarhus hjælper vi virksomheder med at besætte stillinger indenfor salg og salgsledelse.


Sælger

Den rigtige sælgerprofil? Hvem er det, som skaber succesfulde resultater?

Salgsleder

Vi hjælper virksomheden med at finde salgsledere på alle niveauer.

Salgschef- og salgsdirektør

De rigtige mennesker på salgslederpositioner er et krav for at realisere salgsmålene.

Vi rekrutterer også til marketing

Over de sidste par år har vi løbende hjulpet kunder med at finde marketingmedarbejdere.


Vi oplever et større samspil mellem virksomheders salgs- og marketingafdelinger. Mange steder er salg og marketing opdelt – og det kan give anledning til en vis elektricitet mellem de to afdelinger, som nogle gange glemmer deres fælles mål. Men det begynder at ændre sig. Det er et uomtvisteligt krav, hvis man vil vinde markedsandele, at salg og marketing skal samarbejde.