top

Rekruttering

Skal du rekruttere nye profiler til den kommercielle organisation?

Rekruttering i Danmark og Nordeuropa 

Det skal være topkandidater, som ansættes til den kommercielle organisation. Kun de bedste kandidater skaber unikke resultater og udgør en konkurrencemæssig fordel.


Hammer Andersen styrker virksomheder med rekruttering indenfor kommerciel ledelse, salg, marketing, leverance, customer success, customer service og kommerciel HR. 

 Vi startede i 2006 med speciale i rekruttering af sælgere og salgsledere. I dag rekrutterer vi til hele den kommercielle organisation. For at klare sig i den globale konkurrence, er virksomheder blevet endnu mere markeds- og kundecentrede, og skaber derfor organisationer, logistikprocesser, produkter og serviceydelser med henblik på at optimere muligheden for at tiltrække, udvikle og fastholde kunder. Derfor har de mest kundeorienterede virksomheder taget yderligere skridt, for at sikre den gode kundeoplevelse i hele kundens rejse med virksomheden. Og det har resulteret i større ensretning, fælles mål, ressourcer og integration mellem marketing, salg, leverance, customer success og HR. Det kalder vi: Den kommercielle organisation. 

Hammer Andersen har kontorer i København (Virum) og Aarhus (Lystrup).

Siden 2006 har vi rekrutteret mere end +2000 kommercielle mennesker på alle niveauer til virksomheder. Vores kunder tæller både store, mellemstore og mindre virksomheder. Vi rekrutterer til alle brancher i hele Danmark, og har dertil erfaring med rekrutteringer i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, England, Frankrig, USA, Peru og Australien.

Search & Selection

Kandidater
efter 4 til 6 uger

Vores metode ved rekrutteringer er typisk search & selection. Vi hjælper med til, at virksomheden kan udvælge en kandidat, som både kan levere resultater, bestride jobbet og matche kulturen. Vores rolle er, at finde og udvælge 4 - 5 dygtige kandidater til jobbet for vores opdragsgiver.

Vi finder de rigtige salgsprofiler

Fra vores kontorer i København og Aarhus hjælper vi virksomheder med at besætte stillinger indenfor salg og salgsledelse.


Sælgere

Den rigtige sælgerprofil? Hvem er det, som skaber succesfulde resultater?

Kommercielle ledere

Vi hjælper virksomheden med at finde kommercielle ledere på alle niveauer.

Marketing

Over de sidste par år har vi løbende hjulpet kunder med at finde marketingmedarbejdere.


Vi oplever et større samspil mellem virksomheders salgs- og marketingafdelinger. Mange steder er salg og marketing opdelt – og det kan give anledning til en vis elektricitet mellem de to afdelinger, som nogle gange glemmer deres fælles mål. Men det begynder at ændre sig. Det er et uomtvisteligt krav, hvis man vil vinde markedsandele, at salg og marketing skal samarbejde.

Leverance, customer success,
customer service og HR


Leverance

Hvem skal være ansvarlig for at implementere virksomhedens løsninger til kundens tilfredshed?

Customer Success

Dygtige mennesker i Customer Succes skaber værdi for dine kunder og forlænger kundernes levetid.

Customer Service

Der stilles høje krav til kunderserviceteams. Kunderne skal opleve en service, som  er højere end deres forventninger.

Kommerciel HR

Man skal have dyb kommerciel indsigt for at hjælpe med at tiltrække, udvikle og fastholde medarbejdere i den kommercielle organisation.